Ads 468x60px

27 Haziran 2012 Çarşamba

Aslan Dövme Modelleri ve Anlamı

Aslan düşünün ve anında tüm görkeminde ormanın kralı bir görüntü almak. Aslan dövmeler, Afrika ve Doğu Avrupa kültüründe oldukça yaygındır. Aslan dövmeler genellikle dolayısıyla ideal üst kol ve sırt imzaladılar bir büyük ölçekte yapılır. Basit bir aslan ile ilgili dövme için birkaç anahtar varyasyonları vardır; bunu Leo şeklinde, vahşice kükreyen, sakin bir duruş vahşi bir hayvan olabilir - Burç ve ortaçağ tarzı dövmelerde. Onların sembolizm kültürden kültüre değişir; aslan dövmeleri güç, cesaret, güç, royalti, yetki ve gaddarlığı sembolize ediyor. Simya, kırmızı aslan erkeklik ve egemenliğini temsil eder. Yeşil bir aslan başlangıçlar ve kadınsı özellikleri temsil eder. Simya ışığında bir araya dövmeli iki aslan erkek ve kadın arasında bir uyum ilişkiyi temsil eder. Budistler onların efendisi Buda daha yüksek bir manevi güç, onların kabarma enerji ve altın auralar onun bilgelik için bir aslan göre kanaatindeyim. Ayrıca Buda hikmet ve tutarlılık gösteren bir aslan oturmuş inanılıyordu.





Eski Mısır kültüründe, aslan kendi tanrıçası Sekhmet'in biri şeklinde güneşin acımasız ısı temsil, o kötülüğü yok etmek ve iyi korunması için sorumlu oldu.

Eski Yunan'da, aslanlar tanrı ve tanrıçaların savaş arabaları çekmek inanılan; dolayısıyla aslan dövmeleri koruma ve veliler temsil etti. Aslan aşık olduğunu pek çok tanrı ve tanrıçalar ile ilişkili olduğu gibi bu kültürün Lion in dövmeler de dizginsiz, erkeksi aşkı temsil eder.

Zodyak burçları, aslan Leo temsil eder; bu şiddet, kontrol, maceracı, enerji ve coşku ile atfedilir.

Çin aslan dövmeleri güç, kuvvet, denge, şans ve kadın bilgelik temsil eder.

İngiltere'de, aslanlar öznitelikleri gibi kendi aslan temsil İngilizce egemen amblemi vardır.

Sıra Hıristiyanlık'ta yapılan Lion referans vardır.



Aslan tasarımları ile mürekkep kendilerini İnsanlar gurur dolu ve genellikle görülebilir yerlerde bunları yapmak. Onlar kaldırmak imkansız neredeyse yanında, çok zor gibi cildinize bir dövme kalıcı mürekkep önce dikkatle düşünmeyi unutmayın, bu para, ağrı ve zaman çok pahalıya mal olur. Aslanlar kendi doğal ortamlarında çekilmiş veya kırılganlık ve güç arasındaki dengeyi temsil eden bazı çiçekler gibi diğer dövmeler ile dengeli olabilir.

Lions çeşitli sembolizm var ve mümkün mürekkep tasvir etmeyi ne bağlı olabilir. Sadece görkemli ve kraliyet hissetmek için bir aslan dövme istiyorsanız bile, hiçbir zarar yoktur. Bu şablonlar, ya da küçük yavrularını gibi imzaladılar edilebilir ya da onların bütün görkemi içinde hazırlanabilir. Genellikle, büyük ölçekte bu çoğunlukla bazı arka plan var ve büyük bir yüz sadece sessizce bakıyordu ya da vahşice kükreyen ya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder