Ads 468x60px

22 Mayıs 2012 Salı

2012 Dövme modelleri

Bu tür tasarımlar hem dövme meraklıları, ilk kez gidenler arasında popülaritesi arttı gibi bu gün pek çok kadın üzerinde kiraz çiçeği dövmeler bakın. Kiraz çiçeklerinin farklı dövmeler için bu acele Çin ve Japon kültürleri hem de kiraz çiçeği anlamı ve sembolizmi büyük bir ilgi doğurmuştur.







Dövmeler çok kişisel şeyler olduğu doğru nedenle doğru dövme o kadar önemlidir ki, bir kişi hakkında çok şey söyleyebiliriz. Kiraz çiçekleri Çin ve Japon toplumundaki farklı şeyler ifade beri onlar gördüğünüzde o kökenden insanların oldukça farklı tepki gösterebilir bilmelidir.


Çin'de Kiraz Çiçekleri

 Çin, özellikle kadınsı persona egemenliğinin, güç sembolü olarak kiraz çiçeği bakın. Bu, onun özgürlük ve özgürlük değerleri veya yakın bir zamanda zor bir ilişki çıkacak eğer güçlü iradeli bir kadın varsa, bir çiçeği dövme, sizin için idealdir anlamına gelebilir.

Eğer bitkisel irfan yaklaşımı geliyor durumunda da aşk için duruyor.


Japonya'da Kiraz Çiçekleri

 Japon kültüründe kiraz ağaçları ve çiçek ve, yaşam için hürmet etmek olmanın geçiciliğini ve yapılacaklar geçen at üzüntü ifade eder "hayır farkında mono" in Budist kavramı arasında bir bağ sıklıkla vardır. Yere düşmeden önce kiraz çiçekleri sadece kısa zamanlar için ağaçları görünür olmasıdır.

Mortalite ile Bu dernek Japonya'da son derece sembolik olduğunu ve daha yeni anime ile birlikte yüzyıllar boyunca orada geleneksel sanat kullanılmıştır. Bu bağlantı, ancak bazı uygun olmayan kiraz çiçekleri bir dövme yapabilir. Onlar sonsuza kadar sürmeyecek bilerek; size karşılaşabileceği zor zamanlar farklı bir bakış açısı getirerek Alternatif olarak, bu, yaşamın kırılganlığının için yenilenen beğenisine vermek ve bu Dünya'da kısa zamanda en iyi şekilde yardımcı olabilir.


Sizin Dövme yılında Cherry Blossom gerçek bir yansıması başlarken

 O kiraz çiçeği çok farklı çeşitleri vardır doğru olmakla beraber, birçok kişi olabilir bakarak ne kadar farklı hoşuma gitmiyor. Aslında, Japonya'da en yaygın kiraz ağacı yaprakları üzerinde pembe sadece ufak bir ipucu ile büyük ölçüde beyaz çiçekleri vardır Somei Yoshino olduğunu.

Diğer popüler seçenekler çok fazla pembe onların çiçek açmış var ve bunu daha yaygın dövme olarak göreceksiniz bu olduğunu. Ama yine de, bu sizin dövme zaman düşünmek zorunda olan bir şeydir. Sen, biraz araştırma yapmak, diğer insanlara vardı dövme resimleri bulmak ve tercih etmenize karar vermelidir. Cildinizin tonu bağlı olabilir; tabaklanmış veya zeytin tenli insanların tasarımlarında soluk pembe veya beyaz çiçekli düşünmelisin ise soluk cilt ile bu kesinlikle daha pembe tasarım isteyeceksiniz.


Ayrıca genel dövme tasarıma entegre etmek ne kadar şube düşünmelisiniz. Gerçekçilik bunu boyunca birlikte clumped çiçeklerle şube adil biraz var ama muhtemelen kişisel zevkinize hem aşağı gelecek ve dövme olmak niyetinde olduğunu dikte olacaktır.


Sizin Dövme bitirin

 Eğer kiraz çiçekleri içeren bir dövme karar verdiyseniz sizin cildinize tasarım uygulamak için olsun kime üzerinde çok seçici olmalıdır. Kiraz ağacı kendisi böylece dövme bu tür deneyimi vardır birisine ihtiyacım olduğu gibi Japon sanatı oldukça karmaşık. Eğer ne istediğinizi tam olarak onlarla konuşarak ve bitmiş makale size hayatınızın geri kalanı için yaşamak mutlu bir şeydir, böylece onların ilk çizimleri değişiklik istemekten korkmayın emin olun.

Bu yüzden siz var, kiraz ağacı çiçeği anlamı ve sembolizm bu bakış sonra olduğuma dövme hakkında zihnini yapımında faydalı olmuştur.