Ads 468x60px

13 Haziran 2012 Çarşamba

Erkekler için 8 dövme modelleri fikirleri

Dövme modern dünyanın en son çılgınlığı haline gelmiştir, bu moda, kendini ifade etme veya felsefi nedenlerden olabilir, herkes kendi vücut tek eklemek istediğiniz gibi görünüyor. Ama ne bir kişi üzerinde iyi görünüyor en dövmeler özel toplumsal cinsiyet haline gelmiştir de, diğer yandan iyi görünebilir bu gerekli de değil. Erkekler özellikle çok erkek dövmeler için özel catering bazı yaratıcı fikirler aşağıda verilmiş, dövmeleri için eşsiz ve yaratıcı fikirler can atıyorum.




1. Alev Dövmeleri - Cesur, renkli ve anlamlı. Bir alev dönüşüm, tutku, yıkım ve enerji gibi çeşitli anlamlara gelebilir. Yangın da oldukça sembolik olabilir; ritüeller ve dini törenlerde yangınları ile ilişkili duman Rabbine dua almak için düşünüldü. Mumlar ve meşaleler şeklinde alevi sıra umut ve nöbeti temsil edebilir. Yangın ayrıca saldırganlık ve yıkım gücü anlamında kabul edilebilir. Eğer alev dövme eklemek daha fazla renk, daha çarpıcı ve sanatsal olmasını görünecektir.

2. Deniz Yıldızı Dövmesi - İlk yalnız denizciler ile ilişkili, şimdi bunu daha tatmin edici görünmesi için yıldıza çok daha basit tasarımlar ekleyebilirsiniz. Siyah, kırmızı, mavi ve gri İpuçları buna eklenebilir. Bu ön kol ya da bilek üzerine dövmeli olabilir. Onların kültürünün bir parçası gibi hissediyorum ya da sadece onları taklit etmek isterseniz denizciler, yaban yollar ile ilişkili görünmektedir, bu ideal bir dövme olurdu. Çok büyük veya küçük olabilir ve iyi bölümü, bu ve diğer dövmeler ek olarak tek başına iyi bakmak gibi olacak olduğunu.

3. Kalp Dövmesi - Bu, diğer yarısı için sonsuz sadakat ve sevgi nihai sembolüdür. Bu sadece kendinizi ama ona ne kadar sadık herkes sadece göstermek için bir acı dövme işlemi geçerek çizgi koymak isteyen ne kadar gösterir. Mevcut pek çok yazı var, hissediyorum biri onu en iyi temsil seçin.

4. Scripts Dövme - Bunlar en anlamlı olduğunu düşünüyorum ayetleri gibi eşsizdir mutlaka diğer kişiye aynı anlam ifade etmez, bunun dolayısıyla daha az şansı kopyalanıyor. Ünlü bir kişi ya da dini bir kitaptan bir ayet bir alıntı olsun, mürekkep için serin bir yoludur.

5.. Zombi Dikişleri Bilek Tattoos - görünümünü tamamlamak için hastalıklı yeşil ipuçları ile iyi yapılırsa bu ürkütücü değil ama iyi bir mizah duygusu tasvir, onlar oldukça gerçek bakabilirsiniz.




6. Celtic Cross Tattoos - Sadece dindar için değildir, onlar da çok korkak ve erkeksi görünüyor.

7. Comic Book Inspired Kol Dövmeleri - Eski moda bir çizgi roman tarzı sanat kollu dövmeler gerçekten harika görünüyor. Onlar renkli ve mutlaka görünür eğer insanlara kötü bir izlenim vermez.

8. Barkod Dövme - Çok özgün, genellikle ense üzerine dövmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder